• Fredag 28 Februari - 2020
  • 20 år
  • 120
  • Facebook
Evenemang

Mörkret och Up The Punx: THIS GIFT IS A CURSE + BLESSINGS + WE LIVE IN TRENCHES

Mörkret och Up The Punx presenterar stolt: THIS GIFT IS A CURSE + BLESSINGS

This Gift is A Curse 

Detta monster till band kommer åter tillbaka för att omfamna Göteborg och västkusten med sitt nattsvarta mörker. Genom att kombinera element av hardcore och slam med stora doser av ockult svartmetall lyckas detta band gång på gång få oss att tappa hakan med deras ritualistiska framträdanden. Tunga och intensiva riff, våldsamt trumspel, mardrömska ljudlandskap och ritualistiska hylningar. Detta får ni bara inte missa! Så förbered er på en redig käftsmäll och ta med egen tjära! ALL HAIL THE SWINELORD!


Blessings 

Ett av Göteborgs bästa band just nu. Blessings bildades 2011 och släppte sin debut Bittervatten 2012. På nyårsafton 2018 kom uppföljaren Biskopskniven. Musiken är grundad i hardcore och noiserock med en frisinnad inställning till övriga influenser som kan tillskrivas medlemmarnas kollektiva erfarenhet. Blessings gör vad de vill och agerar fritt från krav och förväntningar.

 

 

We Live In Trenches (Gbg)

 

Mycket vatten har flutit under broarna sedan de senast stod på scen. Nu är de tillbaka. Broarna är sprängda och vattnet är uppdämt. I klassisk sättning samt med förstärkt batteri från Division of Laura Lee kommer de att smälta din hjärna med sitt egensinniga hopkok av noiserock och alldeles för långsam grind. Dammjövuln kommer att brista, fy fan vilken pepp!

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen