• Lördag 15 April - 2023
  • 20 år
  • 150
Evenemang

Mary Anne’s Polar Rig  + TAPE TRASH

Mary Anne’s Polar Rig

Mary Anne’s Polar Rig tillhör den nya generationens rockband från Malmö där rundgång och skräniga gitarrer tar lika mycket fokus som gulliga melodier och dansvänliga ackordrundor. Bandet för vidare den nonchalanta attityden hos akter som Pavement och The Breeders men med en hypad ljudbild och explosiv liveshow med ett utökat liveband som tillslut landar någonstans mellan “slackerrock” och "fuzzpop". Den 24 mars släpper man sitt andra album 'Makes You Wonder' via Rama Lama Records, ett album fullpackad med experimentell men medryckande indierock som ständigt bjuder på överraskningar och euforiska klimax.

TAPE TRASH

TAPE TRASH är ett nytt projekt med Anders Magnor Killerud (Ludvig Moon, Team Me)

och Kristofer Mathias Staxrud (Spielbergs, Hilma Nikolaisen, Ludvig Moon). Bandet inspireras av den musik som de lyssnade på när de först plockade upp sina instrument och började spela som entusiastiska tonåringar. Indierock med refränger som sätter sig på minnet, catchiga gitarriff och mycket trummor. Bandet beskriver sin musik som rock för personer som tycker om pop och pop för de som tycker om rock.

Spelningen genomförs i samarbete med Puls.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. 

Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen