• Lördag 01 Juni - 2024
  • 20 år
  • 295 kr
  • Facebook
Evenemang

Viva Summer Sounds

VIVA SUMMER SOUNDS: En Natt av Musik och Glädje

Plats: Oceanen, Skeppet GBG, Fyrens Ölkafé
En biljett och tre scener!

Det är snart dags för Viva Summer Sounds, och lineupen är fullmatad med spännande artister från olika delar av världen. Från Sverige har vi Fontän och Spunsugar, från Storbritannien har vi Megan Wyn, och från Norge har vi Mall Girl. Men det stannar inte där - vi får också njuta av det kanadensiska bandet Motorists, och en speciell, hemlig artist!
Det är dags att fira in sommaren!

Här på Oceanen har vi äran att presentera: Typical Girls, Motorists och Mud Grief.

Biljetter och Information: Köp biljetter och läs mer om evenemanget på Viva summer sounds hemsida vivasummersounds.se. Kom ihåg att olika scener har olika kapacitet, så se till att vara där i god tid för att inte missa de konserter du mest längtar efter

För frågor eller mer information, kontakta info@vivasounds.se. Vi ser fram emot att fira in sommaren med dig och en natt fylld med fantastisk musik!

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Tillbaka till toppen