• Torsdag 30 November - 2023
  • 20 år
Evenemang

Viva Sounds | Förfest med Tomma Intet och Melody Fields

Förfest med Tomma Intet och Melody Fields!

Viva Sounds är klubbfestivalen som ger dig ny musik över två kvällar på tolv scener i Göteborg. 50+ konserter, alla inom gångavstånd från varandra. En helg då alla som älskar musik träffas för mängder av konserter.

TOMMA INTET
Ett kollektiv med ett odefinierat antal medlemmar som växte fram på Sveriges västkust under vintern 2016. Senaste albumet "Ultradreams" (2023) innehåller låtar från dagdrömmar, mardrömmar och konstgjorda drömmar för att glömma de trasiga drömmarna. En modern klassiker som ständigt hittar nya öron, nya lyssnare, nya beundrare. Kända för sina snäva, energiska och känslomässiga liveshower, har TOMMA INTET kallats Sveriges Fleetwood Mac på speed, kombinerat med kraut, punk och 60-tal.
MELODY FIELDS
Under Melody Fields resa genom den globala psykedeliska världen, har de fått både uppmärksamhet och beröm för sitt innovativa sound och sina fängslande liveframträdanden. Deras förmåga att sömlöst smälta samman 1960-talets eteriska psykedelia med 1990-talets rebelliska anda till ett fascinerande ljudhantverk och musikaliskt landskap är både välbekant och banbrytande. Den senaste singeln "Hallelujah" släpptes i augusti och deras två kommande album "1901" och "1992" kommer att levereras senare i år.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen