• Lördag 08 December - 2018
  • 20 år
  • Facebook
Evenemang

VIVA SOUNDS 2018 Dag 2

7-8 december är det dags för andra upplagan av festivalen Viva Sounds. Den här gången lite större, mer musik, fler scener men med samma fokus – ett relevant musikevent i den här delen av Sverige. Viva Sounds presenterar 20-25 konserter under två kvällar, fredag och lördag, på flertalet scener i stan och de flesta artisterna kommer vara härifrån men vi ska också bjuda in några spännande akter från andra delar av Sverige och Europa.

Konferensen går på Pustervik dagtid lördag och kommer ta grepp på nutida frågeställningar inom musikvärlden. Gästerna kommer från många länder och med olika bakgrunder, en blandning av nyckelfigurer, sköna typer, nytänkare och old school arbetare som givetvis blandas upp med aktiva från Göteborg med omnejd för att täcka så många vinklar som möjligt.

Viva Sounds är eventet där musiker, arrangörer, aktörer och intresserade träffar varandra och skaffar nya vänner och givetvis ser många grymma konserter tillsammans.

Arrangör är Westside Music Sweden, en plattform bestående av 22 partners som vill höja kapaciteten på det som sker i, och från, vår del av landet. Efter att ha besökt många festivaler i Europa (och världen) under 2018 avslutar vi året på hemmaplan. Såklart.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen