• Lördag 20 April - 2019
  • 20 år
  • 140
  • Facebook
Evenemang

Kristina Issa + Hannah Tolf

Oceanen presenterar: Kristina Issa och Hannah Tolf

Kristina Issa

Kristina Issa växte upp i en småstad i Sverige där hon och hennes familj var annorlunda eftersom de var en av få familjer som var invandrare. Halva livet gick ut på att passa in både i kropp och sinne och till slut fick hon nog. Kristina flyttade till Göteborg och släppte sitt första album år 2014, ett album om rädsla och att vilja fly sin väg.

Kristinas texter handlar om utanförskap, längtan, hopp och rättvisa. Dessa teman genomsyrar den intensiva popmusiken som tagits på både Sverige och Europa-turnéer och gång på gång fått publiken att både dansa och gråta.

Efter tre års turnerande, musikskrivande och inspelning i Tambourine Studios släpptes albumet “Ocean unknown”.

 

 

Hannah Tolf

Hannah Tolf är en sångerska och kompositör som med utgångspunkt från Göteborg, skapar musik i gränslandet mellan jazz, pop och improvisation, i andan av Patrick Watson, Nina Simone och Mercedes Sosa.

Musiken skapas i den magiska gränsvärlden där innovation och fantasi möter harmonik, text och röst. Tankar kring gemenskap och humanitet omfamnas av en djup och skör klangvärld.

Gruppen har de senaste åren spelat och turnerat runt om i Norden, Frankrike, Italien och Tyskland och kommer följa upp det hyllade debutalbumet med ett nytt album som släpps 2020 på Havtorn Records.

 

Tillbaka till toppen