• Fre 13 Aug - Fre 13 Aug - 2021
  • 20 år
  • 120
Evenemang

Jazzklubben SONJA: Sonny och Vargen

Oceanen & Jazzklubben SONJA presenter: Sonny och Vargen

Jazzklubben SONJA har denna sommaren den stora lycka att återvända till Oceanens fina konsertlokal på Stigbergstorget.

Den 13:e Augusti har vi den otroliga popjazztrion Sonny och Vargen och vi firar dessutom klubbens första säsongsavslutning. Vi är så lyckliga att få presentera Sonny och Vargen på Oceanens scen, denna trio har hittat en röst likt ingen annan. De pendlar mellan popiga melodier, fria improvisationer och med sång och marimba i fokus.


Sonny och Vargen

Sonny och Vargens musik rör sig i gränslandet mellan pop- och improvisationsmusik. Med sin unika och varierande sättning blandas akustiskt och elektroniskt i en värld av färgstarka popslingor och mörka ljudlandskap. Lyssnaren färdas mellan tydliga beats och utsvävande delar på ett organiskt men oväntat vis. Ljudbilden knyts samman av den unika sättningen som består av Ylva Ratjen på sång, Linn Rampeltin på sång och slagverk och Sonja Bahlenberg på marimba.

Lyssna på Sonny och Vargen här:
https://open.spotify.com/artist/1J6KpsUoUN09jz2bg3Tit1

Under rådande pandemi kommer Oceanen i den mån det är möjligt att erbjuda intima konserter för en sittande publik. Till denna konsert säljer vi max 50 sittplatsbiljetter. Vi anpassar lokalen efter rådande förutsättningar i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi ber gäster med sjukdomssymptom att inte närvara. Visa mindre

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen