• Tisdag 21 Januari - 2020
  • 20 år
  • Fri Entre
  • Facebook
Evenemang

Jazz I Foajén / LIVE: MAJA KIRCHHOFF POCKET NOISE PROJECT

JAZZ I FOAJÉN är Göteborgs trevligaste, bästa och piggaste jazzklubb. Den 21 Januari har klubben sin säsongspremiär - något ingen vill missa.

Jazzklubben har Stigbergsliden under fötterna och Oceanens tak över huvudet. Välkomna in till en otroligt vibrerande och intim klubb som huserar i Oceanens fantastiska Foajébar. Det går både att slå sig ner vid borden och låta snacksaligheten ta över men också få en närgången musikupplevelse av några av jazzsveriges bästa nya stjärnor i nya, och gamla, konstellationer.

LIVE: MAJA KIRCHHOFF POCKET NOISE PROJECT

MAJA KIRCHHOFF POCKET NOISE PROJECT, Vokalisten och låtskrivare Maja Kirchhoff gör musik som främst är inspirerad av tidiga jazz-, pop- och soul-ikoner med improvisation som klar grundförutsättning. ​MAJA KIRCHHOFF POCKET NOISE PROJECT introducerades hösten 2019 och består av fem fantastiska improvisationsmusiker baserade i Göteborg och Stockholm. Här finns influenser från stora röster som Erykah Badu, Joni Mitchell och Nancy Wilson. Tunga beats och mjuka melodier blandas friskt och rör sig mellan nostalgi och futurism, tradition och experiment där alla känslor får ett eget rum och där lyriska texter och improvisationer framförs med både allvar och glimt i ögat. Det kan beskrivas som ett steg in i, och samtidigt ett steg ut ifrån det klassiska standardformatet i kontrasten mellan, och undersökandet av, vår tids s.k. fin- och fulkultur. I vår väntar EP-inspelning och fler konserter för gruppen men ikväll får du njuta av dem på Oceanen!
Maja Kirchhoff - Vocal
Jonas Liljeberg - Sax
Hampus Torarp - Piano
August Eriksson - Bas
Oskar Sabler - Trummor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen