• Fredag 25 Maj - 2018
  • 20 år
  • 100
  • Facebook
Evenemang

Banned in GBG 2018

Up The Punx presenterar: BANNED IN GBG 2018

Då var det dags för andra upplagan av Banned in GBG! Denna gången smackar vi på med en tvådagars och de datum ni ska boka in är 25-26 maj. Punkfestival i hjärtat av GBG, inga konstigheter! Första dagen 25/5 går av stapeln på Oceanen vid Stigbergstorget och där spelar inga mindre än:

NEJ (STHLM)

Man skulle kunna tro att NEJ bor ensligt ute i skogen. Deras karga och smått mörka toner låter som vinden som pinar sig över en isig åker. Men de är inte från skogen, de är från Sthlm och det bidrar till att dom är förbannade. Vi är otroligt glada att ha NEJ hos oss.

AVFALL (STHLM)

Avfall handlar om desperation, ångest, och förfall. Det är synthar och trummaskin men låter som att dom har en skrotgård till förfogande. Allt på ett bra sätt då det är svårt att inte bli pepp av det som händer i låtarna. Det här är jäkla exklusivt då Avfall nästan aldrig spelar live - en riktigt ynnest med andra ord.

 

BARONEN & SATAN (GBG)

De kallar sitt reverbiga sound ”garagedeath". Inspirerade av hardcore, punk, garage, psych och new wave, produceras de nu av den legendariska Detroit-producenten Jim Diamond.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen