• Lördag 24 Februari - 2024
  • 20 år
  • 150 kr
  • Facebook
Evenemang

VÅRØ presenterar: Damen + Boy With Apple

VÅRØ bjuder in till indie-fest på Oceanen och välkomnar Boy With Apple och Damen till scenen. Det absolut bästa från varsin sida av samma värld.

Boy With Apple kommer till Oceanen för att fira släpp av singeln ”Good For You” som tillsammans med singeln ”GBG Hills” utgör de två sista släppen inför debutalbumet som kommer i mitten av mars. Den drömska shoegazen satte Boy With Apple på indiekartan under 2020 med deras EP ”Walk in the Park”. Sedan dess har de spelat på platser som Wien, Wales och New York. I början av mars åker bandet dessutom tillbaka till USA för fler spelningar.

Lyssna: https://open.spotify.com/artist/6cs5N6HLaTJIgJefiYLkg7?si=jQNpHzaNQC-Ck3kqFEAWTQ

Damen släppte sitt andra album i höstas och tänkte fira detta med oss. ”Everything Falls Apart” är ett samtidsdokument till tonerna av en ganska direkt indiepop. Blöta gitarrer, rappa trummor och melodiösa basgångar i kombination med smäktande sång skapar alltid magi live. Det är exakt fyra år sedan Damen senast spelade på Oceanen och så här fyra svåra år senare så är vi redo att bli överkörda igen.

Lyssna: https://open.spotify.com/artist/1RPRT8ngUS1Kc5gi8WURoH?si=8hUEDdvvQOGSMp5gfqumCA

I DJ-båset hittar ni förutom VÅRØ även våra vänner i Agent Blå!

Det blir indie, indie och sedan lite dansant. Precis så som en kväll ska se ut!

Vi ses där!

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen