• Lördag 14 Maj - 2022
  • 20 år
  • Fri Entre
  • Facebook
Evenemang

Klubb Rörelsen

Oceanen presenterar: Klubb Rörelsen

Klubb Rörelsen är äntligen tillbaka och som vi har längtat efter att få skapa magiskt dansgolv med er!

Våra dj:s kommer att servera allt från himmel till jord som får rummet att vibrera. Hög energi, pulserande, dansat och bastungt.

PROGRAM:
21:00 DJ Sosasonya
22:00 Ona DJ
23:30 DJ Livsfarligt
DJ Sosasonya

På havets botten mullrar toner som för längesedan glömts. Ur blåleran uppstod hon, ett drömskt väsen som sakta flöt upp mot havsytan, spolades i land och reste sig. Med frijazzen som bas, genom afrobeat- landskap, korsande stilla havet till karibiska öar där soca blandas med calypso, dancehall och roots reggae, med sydamerikanska rytmer där cumbia möter elektronika, över Atlanten och till Röda Havets grannländer, avrundat i Nordens svala, suggestiva ljudbild av pop och experimentell jazz. Någonstans där presenteras den musikaliska resa Sosasonya önskar berätta.
Ona DJ

Med rötterna i den elektroniska dansmusiken och med en tilltro till musiken som en radikal kraft och enande rörelse skapar hon dynamiska fusioner av upplyftande beats och mörka rytmer som letar sig in under huden. Melodiös elektronika, afrobeat och retropop blandas hänsynslöst med siktet på att bygga ett varmt, spännande dansgolv.
DJ Livsfarligt
DJ Livsfarligt spelar musik som får en att känna vibrationerna långt in i hjärteroten. Låtarna varierar efter sammanhang och just denna kväll är det en resa över alla kontinenter, från Golanhöjderna till Reykjavik till Hawaii till Uganda till Sydkorea.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen