• Lördag 14 Maj
  • 20 år
  • Fri entré
  • Facebook
Dela på Facebook Fler alternativ...
Evenemang

Klubb Rörelsen

Oceanen presenterar: Klubb Rörelsen

Klubb Rörelsen är äntligen tillbaka och som vi har längtat efter att få skapa magiskt dansgolv med er!

Våra dj:s kommer att servera allt från himmel till jord som får rummet att vibrera. Hög energi, pulserande, dansat och bastungt.

PROGRAM:
20:00 DJ TBA
22:00 Ona DJ
23:30 DJ Livsfarligt

Ona DJ

Med rötterna i den elektroniska dansmusiken och med en tilltro till musiken som en radikal kraft och enande rörelse skapar hon dynamiska fusioner av upplyftande beats och mörka rytmer som letar sig in under huden. Melodiös elektronika, afrobeat och retropop blandas hänsynslöst med siktet på att bygga ett varmt, spännande dansgolv.

DJ Livsfarligt

DJ Livsfarligt spelar musik som får en att känna vibrationerna långt in i hjärteroten. Låtarna varierar efter sammanhang och just denna kväll är det en resa över alla kontinenter, från Golanhöjderna till Reykjavik till Hawaii till Uganda till Sydkorea.

Om Klubb Rörelsen

Vi saknade något, vi längtade efter ett rum med pumpande klubbmusik, med orädda kroppar, med en magisk inramning som kunde få oss alla att tappa tidsuppfattningen och låta omvärlden få vänta utanför. En plats för att få förlora kontrollen och hänge sig till rytmer och impulser. Vi såg inte att den platsen fanns. Vi såg att det som fanns var något annat. Då bestämde vi oss för att låta Rörelsen födas våren 2018 och sen dess har vi fyllt våra dansgolv med ohämmat lyckorus, i miljöer som vi byggt upp efter lust och känsla till varje tillfälle.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen