• Fredag 19 Januari - 2024
  • 20 år
  • 150 kr
  • Facebook
Evenemang

Klubb Mameluck

Klubb Mameluck bjuder på årets musikhändelse! På med mameluckerna och kom och röj! Mameluck är klubben för dig som gillar DIY-musik av bästa kvalitet. Punk! Indie! Dansgolv! En jävla fantastisk stämning!

På scen:

19.15 The only direction

19.30 Golden Glitches

20.00 Broken cock locks

20.45 Drottning Zilvia

21.45 Stor som Lola

ca 22.30 DJ Rebbi Stardust och Jeremys

 

Golden Glitches

Golden Glitches experimenterar med elektroniska element och skapar en ljudbild som är lika delar futuristisk som nostalgisk. De fyller sitt musikaliska uttryck med melodiska slingor som sveper lyssnaren bort till en värld av drömmar och emotionella nyanser. 

Broken cock locks

Punk pop by mature women from the perl of Bohuslän

Drottning Zilvia

Allas våran crush. Lysande melodier och briljanta texter. Drottning Zilvia!!! Ses på dansgolvet.

Stor som Lola

Stor som Lola spelar kulturtantspunk. Stor som Lola spelar högt och entusiastiskt. Stor som Lola spelar även om ingen lyssnar.

DJ Rebbi Stardust och Jeremys

DJ Rebbi Stardust och Jeremys spelar (nästan) bara coola tjejer och lös musik. Glöm inte dina snabba solglasögon! Försök stå still till det här, va!

 

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Tillbaka till toppen