• Fredag 10 Maj
  • 20 år
  • 120 kr
  • Facebook

Evenemang

Klubb Lady Godiva

Lady Godiva vill vara en öppen scen för det som görs i stunden, ge skapare ett utrymme utan krav eller bestämmelser. Kvällen den 10:e maj kommer att innefatta musik, måleri, poesi och film. 

Uppläsning:

Oliver Teboul

Månen har just trätt fram och får hundarna att gå på bakbenen. I kylen hos en enbent matador växer det svamp på en svampsås. Utanför en tom lokal sitter trenne män med varsin öl i handen. Den ene killen har en sten i sin sko, men han vill inte snöra upp. För det skulle innebära att förstöra rosetten hans före detta knutit. Den andre håller på att somna. Den tredje leker med en tändare och heter Oliver Teboul.

 

Filmvisning

Vi vill visa musikvideor i ett klubbsammanhang. Följande fem filmer kommer att visas i början av kvällen. 

- Loan for Lady Godiva

- Patient Surrounding - Passing Red

- The Family Men - Baby

- BF/C Crying_1

- Gubben och hunden

 

Live-akter

Local Arms + Jacob Mussie

Med hårt pulserande rytmer och larmande gitarrmelodier skapar Local Arms.
(Einar Hasselgren) och Jacob Mussie ett oroligt längtande mardrömslandskap.

 

Patient Surrounding 

Ett elektroniskt live set med arga trummor, tung bas och ostabila synthljud.

 

Funx

FUNX förvandlar elektro, rock och techno till en pulserande resa genom ljusa och mörka ljudlandskap. Dei hämtar inspiration från det elektroniska virrvarret på YouTube och omvandlar dolda elektroniska pärlor till unika ljudkollage. Deras process är en ständig ombyggnad av kompositioner, där varje basgång är en del av en större berättelse.

FUNX tror på att utforska det okända och att leka utan begränsningar, oavsett ålder. För dem är alla barn i hjärtat.

 

DJ

Olydi & sus

Bjuds på högt och lågt genom dub och electro från världens många hörn. Kan bli allt från tango till techno, dimmigt plånk eller synthigt sväng när Olydi & Sus lirar b2b


DJ Yoghurt & Grusfri

DJ och producent från Göteborg med inriktning på dnb, jungle, italo house och electro. Har varit med och arrangerat ett antal fester för klubben Nice Nightclub i Göteborg.

 

Konst

Ninni Nylen

Ninni Nylén (f. 2001) arbetar interdisciplinärt med ett fokus på research och samarbete. Hennes verk tar sin form i allt från video, måleri, glas och textil till teater, och återkommande tematiker är mat och kulturellt arv. I juni tar hon sin kandidatexamen i fri konst på HDK-Valand.

Ruth Waters

Ruth och studerar andra året på kandidatprogrammet i Fri Konst på HDK-Valand. I sin praktik undersöker hon relationen mellan olika arbetsplatser, personer och delar av större system med den måleriska processen.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen