• Söndag 10 April - 2022
  • 150
Evenemang

Jazz är farligt & Barnens Ocean: I en Stad

Jazz är farligt och Barnens Ocean presenterar: I en Stad, en konsert för barn och deras vuxna.

Dörrarna öppnar: 14:15
Föreställning: 14.30

Ålder: 5-10 år
Pris: 150 kr ett barn och en vuxen | 50 kr extra barnbiljett
OBS! Endast en vuxen per barn. 

___________________

Den Grammisnominerade musiken ifrån sagopodcasten I EN STAD kommer till Göteborg med sånger som tar dig på allvar och med texter om kärlek, ensamhet, drömmar, rädslor och mod. Nils och Kalle med vänner spelar och sjunger en hybrid mellan jazz, indiepop och visa. Konserten utlovar även en hel del lek,  bus, dikt och saga.

Denna gång gästas I EN STAD av My Engström Renman och Milla Carmback. I en stad är en omskriven och hyllad podcast med musikaliska sagor och sånger. I en stad podcast kan höras i din podspelare eller på ienstad.se

På scen:

Sång: Kalle Carmback, Milla Carmback och My Engström Renman
Träblås & sång: Nils Berg
Piano: Alexander Zethson
Bas: Viktor Skokic

+ Hemlig gäst

Animationer och illustrationer; av Lisa Imberg

Läs mer om i en stad här
Läs om senaste skivan
Läs om första skivan

 

Om Jazz är farligt och Elena Wolay

Musikjournalist, föreläsare, bandbokare samt curator för konserter och utställningar. Elena Wolay håller sig sysselsatt inom musiksfären. Via plattformen Jazz Är Farligt som hon drivit sedan 2011 har hon under många år beskrivits som en av de mest drivande krafterna på Sveriges alternativa musikscen. Nu intar hon Oceanen med några barnprogram.

Om Barnens Ocean
Barnens Ocean är Oceanens nya satsning på programpunkter för barnpublik och dess föräldrar. Genom olika samarbeten och ett varierat utbud av genres och tilltal blir Barnens Ocean en plats där stadens alla barn kan mötas, uppleva och utforska konst- och kultur i olika former.

Tillbaka till toppen