• Lördag 13 April
  • 20 år
  • 150 kr
  • Facebook

Evenemang

HELH + Melina Sabet + Malou Hultman (konst)

HELH

HELH är en Göteborgsbaserad artist vars elektroniska pop och självrannsakande texter förenar lek och allvar i en dynamisk helhet. I november 2022 kom debutalbumet "Really Young Adult" som hyllades av bland andra PSL, DN och Gaffa. Låtarna kartlägger de vuxenblivande åren genom att utforska sökandet efter identitet, sammanhang, frihet, kärlek och arbete.

Melina Sabet 

Melina Sabet är en artist och låtskrivare från Göteborg med RnB-klingande låtar som ofta handlar om kärlek och identitet. Med sin mörka humor har hon hittat ett eget sätt att berätta sina historier på, tillsammans med ett sound som backas av ett unikt melodispråk och drömmig soul. Hennes kommande EP, som inkluderar singlarna "Broken hearted bitches club" och "Petty Girl under bältet", är hennes första släpp och förväntas komma ut under våren.

Malou Hultman (konst) 

Malou Hultman är en keramiker och konstnär baserad i Göteborg och går sin kandidat inom keramikkonst på HDK-Valand. Hultman har ställt ut på bland annat VIDA konsthall, och hennes skulpturer finns tillgängliga på TINT by Thomassen och Allmäna konsthall i Göteborg. Hennes process är ett kontinuerligt utforskande av olika medier och materialmöten där keramiken oftast får stå i centrum. Här balanseras slumpen, det vilda och okontrollerbara med det meditativa och omsorgsfulla upprepandet. Hultman inspireras av det odefinierbara, och undersöker mötet mellan det jordiska, och det som ligger bortom gränserna för vår förståelse. 

Skulpturerna existerar i ett mellanrum av två världar, där det finns former vi känner igen och de som får oss att undra.

 

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen