• Lördag 25 November
  • 20 år
  • 250 kr

Dela på Facebook Fler alternativ...
Evenemang

Falabella: Attila Csihar – tema: makt

Oceanen x Falabella: Attila Csihar – tema: makt

Vi är stolta att välkomna den ungerska black metal-vokalisten och artisten Attila Csihar till Oceanens scen. Csihar har en av de mest distinkta och unika rösterna i den tunga musikens historia och har spelat med kultförklarade band så som Tormentor, Mayhem och Sunn O))). I höst turnerar Attila Csihar med sitt soloprojekt Void of Voices.

Genom att utforska makt som kulturellt och socialt fenomen, särskilt hur det utspelar sig på ett kollektivt plan inom samhället i stort, samt inom konstuttryck, förankrar vi aftonen i en av människans mest omdebatterade företeelser. Detta utforskande av makt kommer att lyftas fram genom en rad olika konstformer. Mer information kommer.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen