• Lördag 06 April
  • 20 år
  • 160 kr
  • Facebook

Evenemang

Diane Emerita + Elin Ottilia

Diane Emerita

Diane Emerita har den fängslande förmågan att fånga ärlighet med sin djupa och emotionellt laddade röst. Ändå är det hennes kompletterande fantasifulla pianospel som skapar grunden till hennes äventyrliga och råa sound.

Efter att ha framfört singeln ”Fairytale Metro” beskrev SVT Babels Jessica Gedin Dianes musik som ”stillfulla pianoslingor [som] får samsas med säregen text och drömsk röst i en genre som borde ha ett helt eget namn”.

Under 2023 spelade Diane på Malmö Sommarscen, Way Out West, Debaser Pontonen, Grå Gåsen på Gotland (för att nämna några) samt varit supporting act för artister som Sara Parkman och Moonica Mac.

Våren 2024 är Diane Emerita aktuell med release av sin kommande EP ”Travelling Forever”, en resa hon behövde ta för att hitta djupet i sin röst. EP:n är ett samarbete med den tidigare Grammisnominerade producenten Hampus Norén där första singeln ”Homegoing” hyllades av Per Sinding Larsen.

 

Elin Ottilia

Elin Ottilias sound är indie-pop/rock när det är som bäst, med rötter i Malmö och Göteborg. Debutsingeln “mind/head” släpptes i januari 2023 och Hymn beskrev Elin Ottilia som "Malmös egna Phoebe Bridgers”, och skrev att låten “slog an på varje sad girl-nerv hos redaktionen”. Debut EP:n kommer i maj och innehåller en samling låtar om att växa upp och försöka bli vuxen.

________

Tillgänglighet
Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Omslagsfoto: Tea Gistorp Larsson

 

 


Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen