• Fredag 03 Maj - 2024
  • 20 år
  • 180 kr
  • Facebook
Evenemang

Beverly Kills

Beverly Kills räds inte för att bana sin egen väg. Med fötterna på jorden och sina huvuden bland molnen balanserar de på knivseggen mellan det familjära och det outforskade. Drivande post-punk möter sceniska popmelodier i samtida reflektioner av kärlek, vänskap, uppväxt och uppror. Musiken genomsyras av glädje och ostoppbar energi, som sällan låter sin omgivning bli oberörd.

Med rötter i Umeå och Örebro har medlemmarna Alma Westerlund, Viggo Mattsson, Hampus Höggren, och John Jonsén funnit sin plats i Göteborg, där de sömlöst hittade ett sammanhang tillsammans, ständigt med blicken ut över världen. 

På 2022 års debutalbum Kaleido expanderade bandet ytterligare mot drömmigare och mer dansanta element, utan att någonsin förlora sitt distinkta postpunk- och indie-crossover-sound. Efter utsålda spelningar i hemstaden Göteborg och en veckolång turné i Mexiko avslutade de året med att öppna för Wolf Alice för att sedan ta sig an USA och SXSW.

Bandets senaste singel ‘Melatonin’ är det första steget i en ny riktning, mer energisk och fokuserad än någonsin.

Omslagsbild: Jakob Ekvall

________
Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Tillbaka till toppen