• Söndag 13 November - 2022
  • 8 år
  • 50
Evenemang

Barnens Ocean: Väv-Workshop med Felicia Rauma Andersen

Oceanen & Barnens Ocean presenterar: Väv-Workshop med Felicia Rauma Andersen

Har du funderat på hur din matta tillverkades? Vill du lära dig att väva?
Välkommen på en workshop där du får testa på att väva. Under workshopen får du lära dig grundläggande tekniker och testa på att arbeta med en liten eller en större gemensam väv. Textilkonstnären Felicia finns där för att hjälpa till och handleda er. Under workshopen kommer du även få möjlighet att lära dig att bygga en enkel vävram med återbrukat material. För dig som vill finns även möjlighet att lära dig sätta upp en väv för bildvävning!

Kort om konstnären:
Felicia Rauma Andersen är textilkonstnär med en tvåårig utbildning i fri konst från Örebro Konstskola och en kandidatexamen från HDK-Valand med inriktning textilkonst. Som textilkonstnär intresserar Felicia sig för långsamma hantverksmetoder och tankar kring handens möte med textilmaterialet i en allt mer snabb och digitaliserad samtid. Felicia arbetar främst konstnärligt med installationer där väven ofta är utgångspunkten.

Åldersrekommendation är från 8 år + vuxna.
En biljett kostar 50 kr och i den ingår entré för för 1 barn och 1 vuxen. 
I biljetten ingår även fika för barn.

Tillgänglighet
Bäst anpassad är vår entré till scenen, vilken är belägen i bortre delen av huset. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Tillbaka till toppen