• Söndag 11 September - 2022
  • 2 år
  • 100
Evenemang

Barnens Ocean & Gothenburg Fringe Festival: Hej Förresten!

Barnens Ocean & Gothenburg Fringe Festival presenterar: Hej Förresten!

Föreställningen visas i stora danssalen på våning två, ni hittar hit via vår bakre ingång på baksidan av huset. Insläpp 15 minuter innan föreställningen börjar.

Tid: 11–11:30 Insläpp 15 minuter innan.
Åldersrekommendation:
från 2 -12 år + vuxna

Om Hej Förresten!
Hej Förresten! Är en teaterproduktion om vänskap, identitet och isolering, där barnens lek är både mötesplats och verktyg för kommunikation. Det är en hyllning till barns stora fantasi och förmåga att skapa allt av ingenting. Föreställningen innehåller lite verbal kommunikation och är tillgänglig för alla barn/familjer samt en internationell publik.

Om Fringe Festivalen:
Gothenburg Fringe ger utrymme åt artister med olika bakgrunder för att göra sina röster hörda och skapa en unik festivalupplevelse. Upplev ocensurerad och innovativ scenkonst på både traditionella och oväntade platser som stimulerar, utbildar och underhåller. Med över 100 föreställningar i alla former och storlekar finns det definitivt något för dig - det här är konst för alla!
www.gothenburgfringefestival.com


Om Barnens Ocean:
Barnens Ocean är Oceanens nya satsning på programpunkter för barnpublik och deras vuxna. Genom olika samarbeten och ett varierat utbud av program och genres blir Barnens Ocean en plats där stadens alla barn kan mötas och uppleva och utforska konst- och kultur i olika former tillsammans med andra barn och vuxna.

Varmt välkomna!

 

Tillbaka till toppen