• Fredag 26 April - 2024
  • 20 år
  • 180 kr
  • Facebook
Evenemang

Aasma + Konur

 

Aasma

Aasma är en multidisciplinär konstnär med rötter i Estland, uppvuxen i en sambagrupp i Göteborg och nu baserad i Stockholm - här för att reflektera över mänskligheten och naturen tillsammans med ett
kollektiv av av flöjtister, skulptörer, dragartister, magiker, mystiker och spelutvecklare.

Med ett par terrängskor och en portabel produktionsrigg på resa genom världen, skapar Aasma experimentell popmusik i samarbete med havet, bergen, och träden.

"Ocean" - skrivet och producerat av Aasma själv i Austin, New York, Japan, på Gotland, i Västerbottensberg och i Bohuslän - är en ljudresa som tar oss från havets begynnelse ner till kajen, ut på havet, ner på däck när regnet kommer, på konsert i en sjömanskyrka, ner i djuphavet och ända ut till världens ände.

Konur

Konur är en kvinnlig kör baserad i Köpenhamn. De sjunger polyfona sånger från hela världen under ledning av Nini Julia Bang.

 

Omslagsbild: Fabian Rosenberg

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event.  

Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Tillbaka till toppen