• Fredag 16 December - 2022
  • 20 år
  • 120
Evenemang

Your Ciscock is Not a Peacock + Radar + Ellen Ripley

Your Ciscock is Not a Peacock

Your Ciscock is Not a Peacock är punk på svenska för alla hjärtan som krossats av det här jävla skitsamhället. Det är ljudet av att vi reser oss och slår tillbaka. Med punk och slängkyssar är Your Ciscock is Not a Peacock patriarkatets värsta mardröm.

Radar

I goa gränslandet mellan hybris och självhat levererar Radar kärlek, sprit och politik med känslosvall, allvar och rosor på kind. De har beskrivits som Göteborgsbandet som kan partytricket att förvandla en öl till hundra. Punkös som motsägelsefullt drar ner dig på jorden samtidigt som du kommer känna dig underligt nöjd inombords.

Någon beskrev det som "retroaktiv tonårsromantik. Sprött och medryckande"

Ellen Ripley

Med insteget om att "en ny värld inte bara är möjlig, utan direkt nödvändig", dundrar Ellen Ripleys drömrock rakt in i verklighetsväggen och aktualiseras till sin kulmen. De utlovar allt från skurkrock och rymdpop till queera smäktande knullballader.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event.

Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Tillbaka till toppen