• Fredag 14 Oktober - 2022
  • 20 år
Evenemang

VKBP KLUBBEN

Oceanen presenterar: VKBP KLUBBEN

I höst är det dags att dra igång nästa omgång av Vem Kan Bli Producent Göteborg och det vill vi fira med en riktig klubbkväll på Oceanen i jämställdhetens tecken! Kvällen kommer bjuda på fem musikakter + GBGs hetaste DJ duo. Vi kommer också hålla i en liten informationsstund där du som är intresserad av programmet har möjlighet att få veta mer och ställa frågor kring årets program.

Vad är VKBP?

Vem kan bli producent är ett musikproduktionsprogram till för kvinnor och transpersoner över 20år (rek. ålder) som är aktiva inom musikproduktion och vill fördjupa sig samt utvecklas i ett sammanhang med andra. Vi finns för att förändra normer kring teknik och teknikanvändande och att tillgängliggöra teknik för en underrepresenterad grupp.

Kvällens akter: 

HEROU
Med atmosfärisk sång över svävande ljudlanskap tar Herou med dig på en musikalisk tripp i toner av utomtid. Texter på svenska som levereras med mycket känsla!

RE-NEWED PUBLIC MANAGEMENT 
RNPM består av Leo och Sofia som spelar electro-punk kombinerat med dansanta beats och antikapitalistiska sagor. Lyssnaren ska för en stund nå en utomkroppslig musikupplevelse, och förflyttas till en känsla av samhörighet fritt från resultatstyrning och programbudgetering.

DJ HONEY TENNESSEE 
Honey Tennessee är dynamisk duo från out of town som bjuder på en blandad mix av kontemporär dansmusik - House, Hiphop, UK garage och Afrobeat, med inslag av Hyperpop. De kommer tillsammans se till att dansgolvet svänger ända till stängningHANNAH ALVÅ
Hannah Alvå bjuder med sin musik in till ett ljudlandskap av elektronisk punkminimalism. En drömvärld som skapas av berättelser om längtan, kroppslighet och revolution.

EIRA
Daniela Dahl delar musik mest under ett av sina mellannamn Eira. Som ung började Eira spela klassiskt piano på fritids och sen dess har musiken velat ta allt större plats. Låtarna vävs samman av olika genrer, lite beroende på vad som vill komma. I höst släpps Eiras första album ”colour vision”.

MOLLY, PONE, RASAA & SIMON
Molly, Pone, Rasaa & Simon kommer hedra de modiga kvinnorna i Iran som för frihetskampen mot förtryck och slöjtvång, frihetskampen för hela det Iranska folket.

Om ni vill läsa med om vad som sker i Iran kan ni besöka:
@amnestysverige

 

 

 

 

 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen