• Lördag 21 April - 2018
  • 20 år
  • 150
  • Facebook
Evenemang

Vånna Inget + Gamla Pengar

Vånna Inget + Gamla Pengar

Oceanen och Up The Punx presenterar Vånna Inget som sedan starten 2011 varit ett band som berört publik i både småstäder och metropoler. Karolina Engdahls poetiska texter har nått rakt in i hjärtat på publiken. Som support tar de med sig Gamla Pengar från Göteborg.

Bandets förföriska popmelodier och en påtagande punkintensitet har gjort liveframträdanden till något helt annat än bandets studioinspelningar. Den där speciella känslan av live-konserterna har fram tills nu enbart kunnat upplevas just live. Vi tar alla minnen härifrån - en liveskiva spelades in under 2016 på en turné där bandet förevigade sin kanske starkaste styrka, mötet med publiken…

I november 2017 släpptes "Vi tar alla minnen härifrån - En liveskiva". Albumet släpptes tillsammans med en fotobok på 100 sidor där en majoritet av bilderna är tagna av Malmöfotografen Julian Emile Guedj som följt Vånna Inget på turné. Boken består även av en mängd bilder som tagits på bandet av konsertbesökare genom åren. Albumet släpptes på vinyl i tre färger; rosa, gult och vitt.

Gamla Pengar
Vi läser och hör ofta om korrupta politiker, krig och misär när vi går in på valfri nyhetskanal. Kapitalismen och överkonsumtion håller på att ta kål på världen och oss. Ibland känns det väldigt hopplöst och man vill bara kasta in handduken. Det är här du behöver din dos av Gamla Pengar. Med EP:n "Ingen Kan Allt - Men Alla Kan Dra Åt Helvete” och med en ny skiva på ingång kommer de för att ställa till med härj med sina fantastiska melodier, skarpa texter och feta riffs för att peppa oss till att få rätsida på den skit vi kallar verkligheten.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen