• Lördag 06 Mars - 2021
  • 20 år
  • 200
Evenemang

Up The Punx: Division Of Laura Lee + Tomma Intet

Oceanen och Up The Punx presenterar: Division Of Laura Lee + Tomma Intet

Under rådande pandemi kommer Oceanen i den mån det är möjligt att erbjuda intima konserter för en sittande publik. Till denna konsert säljer vi max 50 sittplatsbiljetter. Vi anpassar lokalen efter rådande förutsättningar i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi ber gäster med sjukdomssymptom att inte närvara.

Division of Laura Lee

Det finns mycket man berätta om den mäktiga kvartett som är Division of Laura Lee. I över 20 års tid har de levererat musik till massorna och även om det dröjt en del mellan gångerna så är alltid slutresultaten av högsta klass och kvalité. Första skivan på 7 år, ”Apartment”, släpptes här under sensommaren och har bemötts av allt från glädjerop till hyttande peppade nävar så vi ser verkligen fram emot att välkomna DOLL upp på Oceanens scen!

TOMMA INTET

Detta band växte fram på Sveriges västkust under vintern 2016. Ur askan av tidigare projekt och med en önskan om att utvecklas till någonting mer flytande och obundet, bildades ett kollektiv med odefinierat många medlemmar var musik svävar någonstans mellan 60-talets drömpop och 80-talets new wave.

16 oktober släpptes deras nya album D.A.B.D.A. på röd vinyl. Det är en skiva som handlar om att hantera de olika stadierna och som gör upp med döden en gång för alla. Förbered er på riktig gitarrgyttja rakt upp i ansiktet för här kommer: TOMMA INTET

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen