• Fredag 13 December - 2019
  • 20 år
  • 150
  • Facebook
Evenemang

True Moon + Tusen Ögon

Up The Punx och Oceanen presenterar: True Moon + Tusen Ögon

Många känner till Karolina Engdahl och Tommy Tift från deras punkband Vånna Inget men när dom gör musik som True Moon lämnar dom punken för att istället skapa en musikallisk häxbrygd baserad på lika delar postpunk, new wave och darkwave.

2016 kom deras hyllade självtitulerade debut, med influenser som Joy Division, Siouxsie and the Banshees, Sisters of Mercy. Följt av turner i Sverige, Storbritannien och USA, tillsammans med band som Killing Joke, King Dude, MCC, Dead Soul, Nicole Saboune.

Den 1 november kom nya platan ” II ” via Lövely Records. Den 13 december kommer dom till Oceanens scen.

Support: Tusen Ögon

Tusen Ögon är en punkinfluerad trio från södra Sverige som består av bla folk från The Dahmers. Deras musik kan beskrivas som avskalad, enkel och melankolisk intensiv punk med hjärtat på rätt ställe. Om du gillar band så som Västerbron, Masshysteri och Bäddat För Trubbel är detta band helt klart din kopp av te.

De gjorde sin första spelning i Göteborg på Banned in GBG då de med kort varsel ställde upp och joinade lineupen. Vi tycker därför det inte är mer än rimligt att ge ett av Sveriges absolut mest intressanta punkband just nu en plats på Oceanens scen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen