• Onsdag 01 November - 2023
  • 20 år
  • Fri entré
  • Facebook
Evenemang

Textival: Böcker & Brygg

Oceanen & Textival presenterar: Böcker & Brygg 1:a november!
I samarbete med HDK Valand Litterär Gestaltning, Angereds författarskola, QALAM, Your silence will not protect you och Nordiska skrivarskolan driver Textival den öppna scenen Böcker och Brygg dit elever och medverkande från desamma bjuds in att framföra läsningar, miniperformance, samtal och utställningar på olika platser i Göteborg.
Syftet med Böcker och Brygg är att erbjuda en öppen scenverksamhet där medverkande kan framföra sina alster framför en publik, samtidigt som vi bjuder in till att sprida litteraricitet och nya litterära röster till såväl den litterärt intresserade som till den nyfikna nya målgruppen!
Anmäl er till öppen scen hos info@textival.se
Välkomna!
________
Tillgänglighet
Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen