• Lördag 25 Mars - 2023
  • 20 år
  • 150
Evenemang

Teddy Failure + DAYE

Teddy Failure

Teddy Failure är en Stockholmsbaserad duo bestående av Frans Torell och Teo Runsiö. Sedan starten 2020 har de hunnit streamas över 30 miljoner gånger, turnerat i Tyskland och blivit hyllade av allehanda tastemakers världen över. Med den medryckande singeln "Tissues" har man nått enorma framgångar och under 2022 är duon återigen aktuella med ny musik!

DAYE

Genrebrytande artisten DAYE tar scenen för en oförglömlig konsertupplevelse. Han är en artist med ett sound inspirerat av house, hip hop och soul. Med en nyligen släppt singel "Find Some Time" tillsammans Mimi Bay och Varas, är DAYE redo att visa upp sin dynamiska talang för en livepublik.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen