• Fredag 14 April - 2023
  • 20 år
  • 140
Evenemang

Tapeworms + Poppets

Tapeworms

Det var sommaren 2018 som Margot, Théo och  Eliott började komponera musiken på kulturhuset i deras hemstad som ledde till deras debutalbum Funtastic. Under 33 minuter väver trion samman högljudd popmusik med elektronika, rock och lekfulla inslag av synth-pop. 

Poppets

Med två gitarrer och en trummaskin levererar Poppets charmigt naiv och kompromisslös garagepop. Lina och Magnus som bildade duon 2007 och har sedan dess turnerat världen över och släppt flertalet plattor. Förbered er på på en total sugar pop lo-fi explosion!

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. 

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event.  

Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

För mer information om Kulturhuset Oceanen, evenemang och kontaktuppgifter besök www.oceanen.comPrenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen