• Fredag 04 Oktober - 2019
  • 20 år
  • 120
Evenemang

Steve Buscemi’s Dreamy Eyes + Beverly Kills

Oceanen presenterar: Steve Buscemi’s Dreamy Eyes

Steve Buscemi’s Dreamy Eyes bildades efter att basisten Tilde twittrade ut att hon och sångerskan Siri var uttråkade och letade bandmedlemmar. Gitarristen Elias svarade, tog med sig trummisen Edvin och bandet har sedan dess charmat fler och fler med sin dynamiska indiepop och energiska liveframträdanden.

Debuten kom tidigt 2016 med den ösiga singeln Desire som kort därefter följdes av drömmiga Call Out. Under våren 2017 tog man ytterligare kliv med singlarna Closer och Dreaming of You som uppmärksammades i såväl Sverige som internationellt via DIY, Billboard, NME, m.fl. Framgångarna ledde till festivaldebut på Umeå Open och ”festivalens mest energiska spelning” enligt HYMN.

I november 2017 släpptes debut-EP:n Four Waters som följdes av två Londonspelningar samt bandets största spelning hittills på Debaser Strand. Bandet tog sedan en paus för att satsa på att skriva nytt material till det efterlängtade debutalbumet. Sommaren 2019 kom första smakprovet på vad som komma skall genom nya singeln ‘Change of Heart’. Bandets första fullängdare väntas släppas tidigt nästa år via Rama Lama Records.

<iframe width="560" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/Es9y9TgCnxY" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Support: Beverly Kills
Beverly Kills och sin energiska postpunk har nått internationell framgång med varje singel de släppt än så länge – att de hamnat på Hype Machines Top 50-lista med två låtar, att de blivit tillagda på Spotifys Fresh Finds-lista och att de fått speltid på eminenta radiokanalen KEXP är bara några ett axplock av nämnvärda saker. Medan de tagit sig längre ut i världen med
festivaldatum i Norge, Danmark och Tyskland under sommaren har de samtidigt spelat in sin debut-EP och första singeln väntas i höst.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen