• Fredag 20 Januari - 2023
  • 20 år
  • 120
Evenemang

Spøgelse + Skrot + Slan

Spøgelse

Drunk'n'roll/hardcore från Gøteborg. Fyra fuck-ups och ett jävla röj. Spøgelse föddes ur tristess i Göteborgs svartklubbscen med ett enda mål - att spela snabbt, tufft och hårt. Efter otaliga gigs har de nu bevisat sig vara både pålitliga och härjiga med sin dum-i-huvudet-punk. Kaxigt, slirigt, Spøgelse. Vässa kängnäven och värm upp korsbanden för nu åker vi. 

Stay punk, get drunk and welcome your new lords of hardcore punk. 

Skrot

Skrot spelar Kängpunk som gör ruiner av Stordalens fallos med sina råa gitarrer och dundrande d-takt. Förslummar Haga på nytt och vräker Fyrens grannar. De har spelat sen 2017 och släppt en kassett, en 7" och en 12". De ska på turné i Colombia i februari 2023 och nu kommer de till Oceanen för att skrota scenen. 

Slan

Motsatsen till gubbar med hybris är ett gäng slan från stan som spelar snabb hardcore punk. Aktuella med skivan 'Skiter i allt' ute på Flyktsoda records.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. 

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen