• Lördag 02 Mars - 2024
  • 20 år
  • 150 kr
  • Facebook
Evenemang

Slöa Knivar + Heavy Bleeding

Slöa Knivar

Veteranerna från nordvästra Skånes slätter som egentligen inte går att beskriva, de måste ses för att du ska fatta - men dra till med certifierad tok-hardcorepunk som luktar lite som långhåriga Black Flag, har en smak av kiss, allsångsmelodier a la E-Type och de mest underfundiga texterna på denna sida Öresundsbron.

Heavy Bleeding

Med deras starka liveframträdanden är Heavy Bleeding ett av de mest intressanta undergroundbanden på den lokala punkscenen. Heavy bleeding är mörkt, desperat och crustigt.

heavybleeding.bandcamp.com

 

Omslagsfoto: Hugo Nabo
________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen