• Fredag 20 Oktober - 2017
  • 20 år
  • 100
  • Facebook
Evenemang

Releasefest för Still Ill + Support

Oceanen presenterar: Releasefest för Still Ill - Support: Desire and Her Drunks + Beverly Kills

STILL ILL

Sedan debuten 30 april har Still ill hållit sig sysselsatta och är nu redo att släppa världens bästa skiva. De startade karriären med en nordenturné ihop med amerikanske hjälten Jeff Rosenstock och därefter följde ett flertal festivalspelningar under sommaren. Den 20 oktober fortsätter segertåget med releasefest för det självtitlade debutalbumet "Still Ill" följt av en världsomfattande Sverigeturné. Finurligt, rockigt och väldigt mycket rakt i ansiktet skulle nog kunna beskriva vad Still Ill sysslar med. Det är svårt att inte ryckas med i deras musik och attityd, så förbered er på en riktig fest framför scenen. Om du inte upplevt Still Ill har du inte levt alls.

DESIRE AND HER DRUNKS

Detta är ett purfärskt punkband med medlemmar från HOTET, Skjut Dig och Government Abuse . De är ett kulturellt samarbete mellan Värmland och Norrbotten som låter oss meddela att de inte riktigt vet vad de spelar mer än att det är spretigt men enhetligt på en och samma gång. Vi vet dock att det låter förjävla bra och att de släppte sin splitternya och självbetitlade EP den 20 augusti.

BEVERLY KILLS

Bandet består av fyra rastlösa och bidragstagande wannabes som spelar musik du säkert redan har hört. Perfekt för alla deppiga instagram-kids som sitter och häckar på Andra lång med trasiga tygskor, blåjeans från Beyond Retro, stick and poke-gaddar och Joy Division-tishor. De har bara en Soundcloud-demo inspelad med lofi-ljudkort och en sprucken SM58 i någon 40 grader varm ursäkt till replokal ute i något industriområde på Hisingen men det låter trots detta riktigt bra.

Tillbaka till toppen