• Fredag 10 Mars - 2023
  • 20 år
  • 180
Evenemang

Puce Mary + S.D.E Wasadi + MSHR

PUCE MARY (DK)

Bakom artistnamnet Puce Mary finns danske Fredrikke Hoffmeier. Med en lång karriär inom den experimentella elektroniska musikscenen, har Puce Mary fått ett rykte av att leverera intensiva spelningar som spänner från gripande filmiska kompositioner till frenetiska harsh noise episoder. Enligt en av Oceanens producenter är Puce Marys skiva The Drought från 2018 en av 10-talets absolut bästa album. 

S.D.E WASADI (GBG)

Efter att ha blivit utsatta för extrema doser gammastrålning är bröderna Wasadi strålskadade nog för att tvinga på sina radon-infunderade frekvenser på den allmänna befolkningen.

Spelningen sker inom projektet Nordic Sessions i samarbete med PULS network.

MSHR (USA)

MSHR är ett konstkollektiv som bygger och utforskar skulpturala elektroniska system, tar form som interaktiva installationer, virtuella miljöer och live-improvisationer. De utforskar intuitiva och tekniska gradienter mellan ljud- och rumsformer, med hjälp av analoga kretsar och programvara med öppen källkod för att skulptera ömsesidigt resonanta hyperobjekt. MSHR grundades 2011 i Portland, Oregon av Brenna Murphy och Birch Cooper. Deras namn är en modulär akronym designad för att hålla olika idéer över tiden.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. 

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

För mer information om Kulturhuset Oceanen, evenemang och kontaktuppgifter besök www.oceanen.com

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen