• Onsdag 31 Januari - 2024
  • 20 år
  • 200 kr
  • Facebook
Evenemang

PÖKA – En standupshow med Kirsty Armstrong

Hjärtligt Välkomna till PÖKA! 

En standupföreställning med Årets kvinnliga Standup-komiker! Kom och var med på en högst improviserad och härligt dum show. Kirsty kör en timme om hur knasiga både tjejer & killar är, om hur trött man får vara på omvärlden/tiktok och otroliga anekdoter ur ett sinnessjukt dejtingliv.  Hon beskrivs som otroligt likeable och ett naturfenomen på scen. Ingen show med Kirsty är den andra lik.

 Kirsty har varit aktiv komiker sedan 2016 både i Sverige och på den internationella scenen. Hon blev nominerad till årets nykomling 2019, årets kvinnliga komiker 2020 och sen tog hon hem titeln årets kvinnliga komiker 2022. SUCK IT BITCHES!   Hon har varit sidekick i Big brother, programledare på helgen i P3 och är nu aktuell i satirprogrammet Svenska Nyheter. Förvänta dig dock inte särskilt mycket satir då PÖKA mest handlar om att pöka. sjukt.  

Förkomiker: Den otroliga Dessi Hietala! Charmighet personifierad. 

 

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen