• Lördag 20 Januari - 2018
  • 20 år
  • 100
  • Facebook
Evenemang

PISH CLUB 1 ÅR !! LIVE: Death Party // VERO

Pish Club presenterar: PISH CLUB 1 ÅR! LIVE: Death Party + VERO

Pish Club vill tillsammans med er fira sitt första år. Detta genom att bjuda på en underbar kväll på Oceanen som kommer bjuda på grym musik.

VERO

“Vi ville ha en hit, så vi gjorde en” konstaterade Stockholmstrion VERO och släppte lös besten “Out Of My Head”. På “Out Of My Head”, som var bandets tredje singel, flirtade VERO med skimrande 80-talspop. En snygg produktion i kombination med briljanta sångslingor resulterade i en låt som det verkligen inte går att få ur skallen.

VERO består av Julia Boman, Amanda Eddestål och Clara Gyökeres. Över dansant bas, skräniggitarr och en välartad trummaskin levererar de poplåtar för stora ögonblick och oförglömliga nätter.

“their sound has a crunch, a bite, that cuts a little deeper” – Clash Music

Death Party

Death Party är ett Göteborgsbaserat band bestående av två tredjedelar Gotland och en tredjedel Skövde. De har sedan starten 2014 spelat på de flesta rockställen som GBG har att erbjuda, med ett antal spelningar och Pustervik, Jazzhuset, och Sticky Fingers, har de även spelat förband till band som t.ex. Froth, Riddarna, Mark Sultan m.m.

Musiken är främst baserad av fuzz- och delaypedaler, som gärna används kraftigt på både sång och gitarr, allt för att få den där "Kalifornia-feeling" som bandet ser upp till: Rivigt, skitigt, ett tempo som pendlar mellan snabbt till tung-gung samt väldigt mycket rundgång och fula ters-stämmor.

DJs: Kiss My Ass Club

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen