• Torsdag 21 Oktober - 2021
  • Facebook
Evenemang

P3 Älskar

Oceanen present: P3 Älskar

P3 Älskar kommer till Göteborg och intar Oceanen!
Med oss har vi livemusik från Estraden, 1.Cuz och Linn Koch-Emmery.
Dessutom kommer några av P3s bästa poddar: P3 Historia och P3 Dokumentär!

LIVESESSIONS

På scenen står Estraden, 1.Cuz och Linn Koch-Emmery för att ge oss exklusiva minikonserter med begränsad publik.

PODD & PIZZA
Kom och möt personerna bakom P3s poddar och passar på att ställa frågor! Hör Cecilia Düringer och Tove Palén från P3 Historia och Ida Lundqvist och Rosa Fernandez från P3 Dokumentär.

HUR KAN JAG VARA PUBLIK?

Varje programpunkt har ett begränsat antal publikplatser som du måste föranmäla dig till. Det gör du i formuläret på https://esmaker.net/nx2/s.aspx?id=6ef48997a3a2

KAN DU INTE KOMMA?

Lugn! Lyssna på P3 under hela dagen och häng med oss i sociala medier, så ser Emma Percival och Ayan Jamal till att du är välkommen in till livesessions-värmen via radion!

--

ESTRADEN debuterade 2018 tillsammans med Norlie & KKV med hiten "Mer för varandra" och blev direkt nominerade till Årets låt på P3 Guld. Sedan dess är hitlistan lång och till P3 Älskar Göteborg kommer de med nya singeln "Kyssa dig nu".

1.CUZ blev snabbt viral på sociala medier med sin debutsingel "Akta mannen". Succétåget har sedan dess fortsatt och hans låt "Försent" hörs bland annat i hitserien "Snabba Cash". Du ser honom inte bara på bild med Ed Sheeran och Greta Thunberg - nu kommer han till P3 Älskar Göteborg!

LINN KOCH-EMMERY är en lysande stjärna på indiehimlen som nyligen har släppt debutalbumet "Being the girl". Singeln "Linn RIP" är en av låtarna som spelats flitigt i P3. Upplev hur modern indierock kan låta 2021 på P3 Älskar Göteborg!

P3 HISTORIA är podden om personerna som skapade vår historia. Missade du historielektionerna har du en ny chans nu! https://sverigesradio.se/p3historia

P3 DOKUMENTÄR är Sveriges största podd om vår tids mest spännande händelser. https://sverigesradio.se/p3dokumentar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen