• Lördag 11 Februari - 2023
  • 20 år
  • 180
Evenemang

Motormännen + Eurorum

Motormännen

Motormännen gör informationstechno från ett svunnet Sverige, genom ett filter av retrofuturistisk skepsism. Med minimala acidslingor och samplingar av svenska politiker, dokumentärer och Christer Glenning återspeglas en tid när kalla kriget och folkhemmet var på upphällningen. Musiken förstärks genom videor och bildbudskap från 70- och 80-talen.

Foto: Janek Magnusson

Eurorum

Aktiv på den esoteriska electro-pop scenen i hemstaden Dyersville, Iowa gör nu sitt första framträdande på svensk mark för att bjuda på sin skildring av den amerikanska mellanvästerns bayou. 

Hans debut album “Greatest Hits: You Never Saw Coming” (2013) gjorde stort intryck i Iowas underground scen med eklektiska influenser från både country, black metal och allt däremellan.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. 

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen