• Fredag 25 Oktober - 2019
  • 20 år
  • 140
  • Facebook
Evenemang

Moonica Mac + Mathilda Brink (solo)

Oceanen presenterar: Moonica Mac + Mathilda Brink (solo)

 

Moonica Mac
Det är väl så, ingen som möter Moonica Mac's musik lämnas oberörd. Med sina träffsäkra texter och sin magiska sång lyckas hon visa oss det vackra i vemodet och när en väl hittat dit, vill en aldrig gå. Henns låtar " Till slutet av augusti" och "Ibland" har nått hundra tusentals lyssnares hjärtan på Spotify och i somras bjöd Sveriges kanske mest folkkära gäng Augustifamiljen in henne till att stå på scenen tillsammans med dom.

Mathilda Brink

Göteborgsbaserade Mathilda Brink, ursprungligen från Uddevalla, har trätt fram som en av Sveriges mest intressanta unga artister, med två självsläppta singlar som hyllats av bland andra GAFFA, HYMN och Festivalrykten och mötts av jämförelser med artister som Angel Olsen, och även delat scen med band som HOLY, Dolce och Wildhart.

I mars 2019 anlände Mathilda Brinks debutalbum Maestro som spelats in tillsammans med producenten Thomas E. Frank från Den Stora Vilan, en 10 spår lång samling låtar som visar upp Brinks låtskrivarhantverk. På Maestro möter influenser från visa och grunge, folkrock och indierock Brinks unika sångröst, ett möte mellan klassiskt och modernt i en personlig tappning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen