• Fredag 22 Mars - 2019
  • 20 år
  • 100
  • Facebook
Evenemang

Markus Hasselblom + Björn Synneby och Silversurfarna

I snart två decennier har Göteborgsbördige Markus Hasselblom funnits på den musikaliska kartan i Sverige och världen i band som JMYHAZE Beatbox, Lucknow Pact och FANTASTIC. Den 22 mars släpps nu hans första solo- album. Ett soul-album på svenska. SEOUL. Med tio ljuva nedslag om livet och relationer får vi lyssna på en palett av mustiga ballader, släpiga rytmer med smak av Sydamerika och spattiga soulstänkare.

Det som når lyssnaren är toner om kärlek, frustration och ångest. Det handlar om viljan att skildra det vardagliga men utan för den skull glömma det speciella. Men även om vår plats i samhället samt vägen från Hisingen till Majorna och Kungälv via Sahlgrenska Universitetssjukhusets kulvert.

Nu med fullt band på finfina Oceanen utlovas svensk soul från och i Göteborgs hjärta. Med sig på scen har han Kristoffer Ragnstam, Nils Dahl, Krister Selander och Mischa Hayman.

Support: Björn Synneby och Silversurfarna

”Från bergen i Landala kommer Björn Synneby och Silversurfarna och dom ger er country på svenska. - Vi vallar inte kor och vi röker inte Marlboro utan vi gillar bara countryns ärlighet säger Björn medan han ställer ifrån sig Coop-påsen full med matvaror. Vi repar ibland för att få dricka lite bärs och svänga lite. Texterna handlar om våren, havet, längtan och lite kärlek. ”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen