• Torsdag 10 Oktober - 2019
  • 20 år
  • 120
Evenemang

Mall Girl (NO) + Robert John David / Nordic Sessions

Under namnet Nordic Sessions presenterar Oceanen ett flertal klubbar med högintressanta akter från våra nordiska grannländer

Mall Girl (NO)

Mall Girl är ett ungt norskt popband som på kort tid har blivit känt för sina energiska live-show. Inspirationskällorna sträcker sig från 80-talets pop till noise och math-rock till indie, och är sammankopplat av ett lekfullt uttryck och en befriande inställning till att skapa musik. Det har gått snabbt framåt efter att de spelade sin första konsert i februari 2018 och släppte låten "Slay Queen" på Soundcloud och NRK Untouched. Låten rekommenderades omedelbart av Uroret-panelen, och bandet fick platsen som ”Månadens Låt” med kraftig rotation på NRK P3 och den internationella musikbranschen har redan börjat knacka på dörren. Under det senaste året har Mall Girl uppträtt vid stora skandinaviska festivaler som Øya, Roskilde och Bylarm.

 

Support: Robert John David

Musiken är folkligt indie-popig och dessutom på svenska. Låtarna är fina och samtidigt är livenerven aningen punkig. I Augusti 2019 släpptes debutalbumet “Nr. 1” men trots detta kan artisten betraktas som oupptäckt med sina få liveframträdanden. Är du sugen på att göra ett fynd för livet så passa på innan alla vet vad Robert John David går för.

 

...........

Nordic Sessions is presented in collaboration with PULS network - https://www.facebook.com/pulsnordiclivemusic

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen