• Lördag 16 December - 2023
  • 20 år
  • 200 kr
  • Facebook
Evenemang

Lover’s Skit + Les Severe + Sonic Erection

Lover's Skit

”Lover’s Skit. Bäst, bäst, bäst! Såhär.. Det började med att Ove mejlade musik till Nathalia för att få henne att sjunga i ett skolprojekt för två år sedan. Efter ett tag förvandlade de tu sig till Lover’s Skit. Och började leka Hela Havet Stormar med musikhistorien. Punk, rap, breakbeats och indie hörs i musiken som ännu inte finns utgiven, men bäst hörs på scen, menar de två. Jag har träffat en duo som låter som ingen annan hösten 2022. Och som är bland det bästa vi har just nu!”

– Per Sinding-Larsen, PSL SVT @sindinglarsen

Les Severe

Les Severe är ett band som började som ett soloprojekt. I början var musiken mer lagd åt noise men med vilt skilda influenser. Efter lite tid så hade musiken fått mer struktur men fortfarande med samma spridda influenser. Fler bandmedlemmar tillkom och en blev fyra (men den här spelningen tre). Musiken försöker hålla sig genreöverskridande med inspiration från allt mellan punk, hiphop, dancehall, experimentellt och konstpop.

Sonic Erection

DJ-duo

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Tillbaka till toppen