• Lördag 11 Mars - 2023
  • 20 år
Evenemang

Loud Grrrl

Nätverket Loud Grrrl bjuder in till en kväll med konsert och klubb.

Like Mud

Like Mud rör sig fritt inom en melodisk alternativ rock/pop med inslag av en och annan bluesig gitarr och saxofon. Med Sanna på trummor, Tove på sång och bas, Magnus på gitarr, Helene på sång, gitarr och saxofon samt Alex på sång och gitarr.

Gigantic 

Gigantic har tagit sitt namn efter pixies låt som bygger på Beth Henleys drama "crimes of the heart". Och det är ur hjärtats mörker som Gigantic hämtar sin melankoliska och melodiska ådra. 

Thrill-Seeking Seagulls

90-tals osande rock från Hisingen.

Mara

Från hårda toner till känsliga textrader spelas färdiga låtar som kommit till ifrån ofärdig improvisation. De tre musketörerna lutar sig tillbaka eller tar det där steget framåt, vad som behövs för dem just då. Från det sköra till det trygga, ut i våren kommer hösten och vinterns tankar om det lilla i det stora.”

Sweet Bleed

Med visioner om Pink Floyd via tonårsrummets heavy metal drömmar och Haddaways "What is love" landar SWEET BLEED i stonerinfluerad psykadelisk rock för att sedan leverera Black Angels-marinerad pop och texter om lust, kamp och psykisk ohälsa

DJ Set: Nyabate

Nyabate är en “up and coming dj” som spelar allt från gamla klassiker till nya favoriter med en tvist.

Loud Grrrl är en plattform och ett nätverk för dig som identifierar som kvinna, trans eller icke-binär. Loud Grrrl  syftar till att öka jämlikheten i kulturlivet och synliggöra underrepresenterade grupper. Vi erbjuder replokals- och studioverksamhet i centrala Göteborg, utbildning, kontaktnät, och spelningar.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. 

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

 

Tillbaka till toppen