• Lördag 05 Oktober - 2019
  • 20 år
  • 180
Evenemang

Llojd + Johannes Räihä

Oceanen presenterar: Llojd + Johannes Räihä

Underbar och ghostad av alla 2019 tour. Så heter den lilla turné som Llojd och Johannes Räihä ger sig ut på tillsammans i höst. För att fira den nyfunna vänskapen så släpper Llojd en ny singel i samband med turnén, som även Johannes Räihä är med och sjunger på. Ni vet, en sån där feature. Det blir kanon.

Llojd

Llojd är soundtracket till ett liv som aldrig blev. Efter 10 år som band tycks de fortfarande famla efter den eviga sommarnatten och den stora kärleken. Llojd är stort och smått och precis på gränsen mellan gravallvarligt och helt och hållet på skoj. Ett sound som är mer eller mindre unikt: en korsning mellan classic svensk pop, kontinental elektronisk bas samt ”dutti-dutt”-gitarrer

Johannes Räihä 

Johannes Räihä debuterade på den svenska popscenen med EP:n ”Den varmaste kontinenten” förra året. Fem låtar som återspeglar en hel generations rastlöshet; att alltid längta bort, att aldrig komma fram ochatt försöka karva fram romantik i en värld som upplevs som alltmer dystopisk. Som ett utdrag ur ett litet liv: flygplatsdrinkar, ensamhet och nära vänner som famlar runt i mörker. I höst dyker det dessutom upp nya låtar!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen