• Lördag 04 November
  • 20 år
  • 150 kr

Dela på Facebook Fler alternativ...
Evenemang

Ljung | Releasefest: Bleed and Bloom

Efter tre års arbete släpper Ljung äntligen debutalbumet Bleed and bloom. Det firas med en helkväll på Oceanen. Förutom att Ljung såklart spelar live blir det performance, livemusik och ett svettigt dansgolv. Mer info kommer!

Albumet Bleed and bloom, på en fantastiskt fin röd vinyl, finns till försäljning under kvällen.

Ljung
Sedan debuten med Sleeping 2018 har Ljung karvat fram ett eget elektroniskt uttryck. Efter ett par singlar och EP:n Eden är det nu dags för albumdebuten.

Bleed and bloom släpps den 20 oktober. Det är tio låtar av lika stökiga som följsamma melodier, metalliska beats och porlande synthar. Det är tre års arbete och ett liv. Frågor utan svar och musiken som vapen. Bleed and bloom är ett inre landskap, en dialog med sig själv och något större. En uppgörelse och ett sätt att ta sig ut. Vidare.


Mamdouh [DJ]

Ett välkänt namn på Göteborgs lokala scen som även samarbetat med artister över hela Europa och spelat i såväl Paris som Beirut. Mamdouh är en av grundarna av Not Your Habibi & Infra Artist Collective och under kvällen spelar han allt från darkwave och post-punk till synthpop och EBM.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen