• Onsdag 01 Mars - 2023
  • 20 år
Evenemang

Litteratursamtal: Handbok för unga häxor

Caelia är 12 år och står på tröskeln till vuxenlivet. Linda Spåman är över 4 000 år och balanserar på gränsen till vansinne. I en oväntad vänskap invigs Caelia i häxkonstens förföriska värld och bestämmer sig för att utforska magins mörka och ljusa sidor.

På Oceanen samtalar Björn Sandmark med bokens upphovspersoner om litteratur och magi! Dessutom bjuds det på möjligheten att få en express-spådom i tarotkort.

Linda Spåman är konstnär, illustratör och författare. Hon har tidigare gett ut böcker som Misslyckat självmord i Mölndals bro (Bonniers 2011), Brf Ensamheten (Kolik 2013) och Den första Kvinnan (Kolik 2016). Som konstnär har hon ställt ut på de stora institutionerna.

Håkan Westesson är författare, producent och poddare. Sedan flera år tillbaka jobbar han för Göteborg Stadsteater men driver, vid sidan, ett flertal konst- och kulturprojekt.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. 

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen