• Lördag 11 November - 2017
  • 20 år
  • 150
  • Facebook
Evenemang

Laser & Bas

Laser & Bas har mötts av fin respons ända sen debutalbumet 2015. Bland annat har Musikguiden i P3 kallat dem för “indiesupergrupp” – Carl Johan Lundgren har tidigare frontat den numera k-märkta gruppen Vit Päls, Liam Amner på trummor kommer från Hey Elbow och Lisa Godin på gitarr från Skilla. Flera kritiker menar att de tillhör landets mest intressanta akter.

Den 9 juni i år släppte de ännu en skiva betitlad "Historier om kärlek i okronologisk ordning, från det sexuella uppvaknandet till idag”. Genom skivan får du på ett generöst och uppriktigt sätt ta del av vardagsbetraktelser och drömmar som kom att definiera ett liv.

Otaliga timmar har spenderats i Olas minimala studio. Som vanligt spelade Ola Johansson alla instrument. Carl Johan Lundgren skrev alla texter. Upptäckarlusten skapar en ny liten popfest i varje låt på skivan. De träffsäkra texterna om vardagsrealism kombineras med starkt medryckande musik. Med nya skivan fortsätter Laser & Bas att profilera sig med sin egenhet och gripa tag i lyssnaren med en blandning av förnuft och känsla.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen