• Lördag 31 Augusti
  • 20 år
  • 150 kr
  • Facebook

Evenemang

Lagun + Globster

Lagun

Duon Lagun debuterade 2020 och har under de senaste åren hyllats för sin drömskt eftertänksamma, majestätiskt skira pop med reverbfyllda produktioner och mjuka anslag. Karaktäristiskt är att båda medlemmarna, Laura Lyth och Fredrik Sjöström, låter sina mjuka röster samspela till total enhet.

Inspirationen hämtas från en bred palett: från den varmaste, tätt intill öronen liggande drömpop till avlägset svävande ambient. Duon släppte i våras det efterlängtade debutalbumet "Walking with Lola", som bland annat innefattar reverbdränkta slidegitarrer som möter pianon, blåsinstrument som samsas med delikata körarrangemang. Till oceanen tar de med sig hela bandet och bjuder på en högdynamisk och glittrande kväll!

Globster

Ur ett överflöd av röstmemon, halvfärdiga demos och nya idéer som inte passade medlemmarnas andra projekt föddes GLOBSTER.

Trots deras annars musikaliska olikheter delar trion samma kärlek för enkla, lekfulla melodier över mer komplexa ackordstrukturer och hittade därför en gemensam grund i ett smutsigt men polerat poplandskap.

GLOBSTER består av Tobias Bauer, Arvid Christensen (båda medlemmar i Agent Blå) och Lovisa Nilsson (ena delen av Lily Arbor).

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Tillbaka till toppen