• Onsdag 05 Juni
  • 20 år
  • 50 kr
  • Facebook

Evenemang

Kulturhusets kväll

Kulturhuset Oceanen är hem för ett 60-tal konstnärer, musiker, kreatörer och kulturarbetare. För att lyfta fram den mångfald och kreativitet som ryms inom husets väggar, bjuder vi in till Kulturhusets Kväll.

Under Kulturhusets Kväll kommer du att få en inblick i Oceanens levande kulturliv. Det kommer bjudas på quiz och olika akter från huset. Kom in på en mysig AW och träffa vilka som är en del av Oceanen. Ta med vänner, familj och bekanta. Alla är välkomna!

 

19:00 
Dörrarna öppnar - Mingelbingo

20:00
Quiz

21:00
Gosskören

21.30
DJ/Karaoke

________

Om Kulturhuset Oceanen:
Kulturhuset Oceanen har inhyst musiker, konstnärer, författare, producenter och dans- och teaterföreningar i det tidigare Oceanografiska institutet vid Stigbergstorget sedan 1995. Huset ägs av en ideell förening och förvaltas av dess styrelse. Oceanen utgör idag ett viktigt nav i Göteborgs fria kulturliv. Namnet relaterar till att huset 1938 byggdes för oceanografisk forskning, såsom institution vid Göteborgs universitet. Fastigheten är belägen i ett bevarandeområde för kulturhistoriskt värdefull bebyggelse, och är ett väl bibehållet exempel på funktionalismen. Kulturföreningen som flyttade in när oceanograferna vuxit ur huset, hade en förhoppning om att skapa en plats för kultur, som liksom världshaven blandar influenser från alla kontinenter.

Tillgänglighet
Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event.

Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen