• Fredag 01 April - 2022
  • 20 år
  • 180
Evenemang

Kristofer Greczula + Nemo Sparding

Oceanen presenterar: Kristofer Greczula + Nemo Sparding 

Kristofer Greczula

Stjärnskottet Kristofer Greczula har hittat hem i ett sound där magnetisk pop möter storslagen rock med influenser av Prince och David Bowie. Fredagen den 25 februari släpper han sitt debutalbum och åker därefter ut på en efterlängtad turné! 2020 var året då allt föll på plats för Kristofer Greczula. Efter en vilsen period kantad av psykisk ohälsa har han hittat hem i ett nytt sound – något vi får ta del av i det befriande debutalbumet “Live and Let Live”. Albumet består av en ärlig samling låtar där lyssnaren verkligen får lära känna Kristofer och följa med på en resa genom hela känsloregistret. Förutom en otrolig musikalisk talang och en unik stil så har Kristofer en närvaro som få kan mäta sig med. Han har skapat ett eget universum och vet hur man förmedlar känslor genom musiken. Nu åker han ut på turné för att förmedla känslorna hela vägen – live.

Nemo Sparding

Nemo Sparding är en 18 årig musiker, producent och låtskrivare från Göteborg som under början av 2019 debuterade med singeln "Borderline Love", som därefter följts upp med det hemmaproducerade albumet "Dear Mind" och EP'n "Lonely Lunatics". 

Nemo har under det senaste året gått vidare från det mer tillbakadragna soundet i de tidigare projekten och tillsammans med vänner skapat "The Bandet" där fokuset ligger mer på ambient indiepop/rock.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Tillbaka till toppen